HR

Kompletta tjänster inom HR

HR tjänster

Vi har specialistkompetenserna och teamet du behöver inom olika utvecklingsprojektet inom HR. Det kan handla om allt från HR-strategi, och Empoyer Brandig till rekrytering Vi ser över vilka insatser som behövs för att utveckla såväl er affär som er HR till nästa nivå. När du anlitar en HR-konsult ur vårt starka SumoTeam får du  tillgång till din konsults fulla kompetens och expertstödet från teamet.

Vi kan allt inom HR och oavsett om du är på jakt efter en strategisk HR‑direktör med erfarenhet från internationella bolag och ledningsgruppsarbete, en mer operativ HR‑chef med spetskompetens inom arbetsrätt eller någon som är specialist på arbetsmiljö och lagar.

Hos oss kan du få HR-konsulter med upp till 20 års erfarenhet av strategiskt och operativt HR arbete samt kompetens inom ledarskap från en mängd olika branscher och roller. Vi har erfarenhet av svenska, nordiska och internationella bolag, i såväl privat som offentlig sektor. Vårt HR team står till din tjänst vid stora såväl som små uppdrag.

Våra HR tjänster

HR Strategi

Employer branding

Organisation

Kompetensförsörjning

Rekrytering, omställning, avveckling

Arbetsmiljö, samverkan

Arbetsrätt, förhandling

Lön och avtalsfrågor

Styrkan hos oss ligger i att våra HR-experter är unika i sin kompetens och att vi  arbetar tillsammans i uppdragen. Det finns ingen som kan allt.
Som kund har du alltid kontakt med en dedikerad HR-Sumo, men bakom våra konsulter och uppdrag står hela vårt starka team. Tillsammans har vi en bredare och djupare erfarenhet än vad någon enskild person kan uppbringa inom HR.

Som kund kund kan du vara trygg i att vi alltid ser till er affär och fokuserar på utveckling samt möjligheter.