Google är världens största sökmotor och AI har gjort entré. Men det finns fler sökfunktioner. Det finns en som vi alla alltid har med oss. Processorer och algoritmer i all ära. Men vår hjärna är den vassaste konstruktionen på planeten jorden. Frågan är hur ofta du söker efter dina egna svar, inom dig? I detta avsnitt får vi reda på mer om motivation, målbilder och engagemang. Coaching handlar fullt ut om att aktivera din egen inre sökmotor och hitta de svar som är rätt för just dig!

Det kommer även att dyka upp en trollkarl och en elektriker i resonemangen. På plats i är också LIA-praktikanten Karolina från IHM-Business School. Mycket nöje.

Anna och Mikael är gifta och driver även företag tillsammans. Tillsammans pratar man om allt som hör livet till och lite till. Hur hantera jobbstressen? Hur är det att vara ”mitt i livet”? Vad gör en coach? Hur fixar du hemmafesten? Hur vår hjärna styr vår upplevda livskvalitet. Anna Vilkas är MCC (Master Certified Coach) och Mikael är mediemannen med den välkända speakerrösten.

Vill du veta mer om hur vi arbetar med coaching läser du mer här https://www.sumoteam.com/coachning/

Vilkas Podderier · Del 26 – Aktivera din inre sökmotor