Träffa Anna Klimenko som är en av alla våra härliga underkonsulter på Sumo Team!

Anna ville gärna arbeta med oss på Sumo Team då hon tycker att det är mycket roligare att jobba inom ett nätverk där man stöttar varandra och gör saker tillsammans. ”Det är roligare när man är fler!” menar hon.

Från sin tidigare karriär som revisor, har Anna stor erfarenhet av att jobba tätt med företag och dess ledning med frågor gällande strategi, ekonomi och processer. Detta ser hon som en stor fördel när det gäller att kunna hjälpa mindre företag framåt i sin utveckling. “Bakom siffror och processer finns människor, och genom att arbeta med människorna kan man lyfta hela företaget.”

Anna har tidigare coachat företagsledare med nystartade företag. Projektet ”Tillväxt Bohuslän” ligger henne varmt om hjärtat då hon gärna spenderar somrarna i familjens stuga i Hovenäset. Hon berättar att hon tycker att det känns spännande att få vara med och lyfta mindre företagare i Bohuslän. ”Små förändringar kan göra stor skillnad!” säger hon.

Anna bor i Göteborg med sin sambo och lille Elvin, två år. Sin lediga tid spenderar hon gärna vid havet med familj och vänner. Hon tycker också om att resa och uppleva olika kulturer. Favoritresmålet är Spanien just pga den härliga kulturen, härliga människor, fantastiska maten och vackra vädret.

Något som inte alla vet om Anna är att hon i vuxen ålder hoppade in i en musikal vid namn ”Bord 13” på Trollhättans Folkets hus. “Revisionsbranschen är tuff med högt tempo och jag kände att jag behövde göra något annorlunda för att fylla på med energi! Det blev en rejäl utmaning med ett manus på 90 sidor och två duetter men det gav blodad tand och det var i samband med detta som jag började fundera på vad jag EGENTLIGEN ville göra och började intressera mig för personlig utveckling. Och nu är jag här!” säger hon och skrattar.