Får vi lov att presentera ytterligare en av våra duktiga underkonsulter – Liise Dahlqvist!

Liise berättar att det som lockade henne med projektet ”Tillväxt Bohuslän” och Sumo Team var konstellationen att få jobba med andra duktiga coacher samt Anna och Mikael Vilkas. ”Det kändes utvecklande och samtidigt väldigt roligt!” säger hon! Hon ser fram emot att få vara med och bidra till dessa mindre företagens utveckling. Liise har tidigare arbetat med bl.a projektledning, besöksverksamhet och näringslivsfrågor så hon känner att många parametrar stämmer in med coachuppdraget.

Liise har arbetat med ”lite av varje” berättar hon, vilket visar sig vara en väldigt bred bakgrund.  Hon har eget företag sedan 2011. Hon har arbetat på allt från stora IT-bolag med personal i flertalet receptioner och även ansvarat för personalen på Volvo Cars Visitor Center. Liise rekryterade och arbetsledde 130 kommunala parkeringsvakter i Göteborg. Hon berättar att hon har arbetat som ledare i någon form i 18 år. ”Ledarskap och människor är min röda tråd genom livet” säger hon. Det är där den personliga utvecklingen kommer in, som hon brinner extra för.

Liise bor i Älvängen utanför Göteborg med sambo och har två vuxna döttrar. På fritiden styrketränar hon och tränar boxning. Hon har tagit PT-pass i flera år och för henne är det mycket viktigt att hålla sig i form. I år skall Liise springa Göteborgs-varvet för första gången!

Musik spelar en stor roll för Liise och då mest Rock. Sedan många år åker hon på Sweden Rock-festivalen. Hon berättar att hon alltid tyckt om att hitta på saker och mycket av hennes tid går åt till att gå på intressanta föreläsningar och utbildningar som ex de på Gothia Akademi.

Liise avslutar med att berätta att hon känner sig lyckligt lottad över att få arbeta med personlig utveckling som coach då detta började som en hobby och nu är hennes arbete.

Tack för pratstunden Liise och välkommen till oss på Sumo Team!