Träffa Pernilla Stoor som är en av Sumo Teams allra nyaste konsulter!

Hon tycker att det skall bli väldigt roligt att jobba med Sumo Team då vi verkar vara ”ett gäng med inspirerande, härliga människor”, säger hon. Hon träffade först Anna Sanderoth Vilkas på Gothia Akademi och berättar att hon imponerades av Annas proffsighet och höga affärsmässighet. Idag känner hon att hon är i ett läge där hon vill jobba med andra coacher i en gemenskap och sökte sig därför till Sumo.

”Tillsammans blir vi starka!” säger hon.

Pernilla är Universitetsutbildad inom psykologi och ledarskap. Dessutom är hon certifierad personlig tränare och kostrådgivare. Hon har gått två coachutbildningar och är snart Internationellt Certifierad Coach på PCC-nivå (Enligt ICF).

”Jag har valt mina utbildningar med hjärtat och alltid inom mental och fysisk hälsa. Mitt intresse är att hjälpa människor att komma i samklang med sig själva.” berättar hon.

Då hälsa och välmående är ett stort intresse för Pernilla har hon sett till att skaffa sig en bred bakgrund inom hälsobranschen genom åren. Hon har varit personlig tränare och kostrådgivare samt varit med och byggt upp gym i Skövde. Där var hon även gruppträningsinstruktör inom bl. a mammaträning. 2007 började hon att arbeta som hälsokonsult och coach och det var också då som hon startade eget företag. Företaget erbjuder träningsresor, föreläsningar inom fysisk och mental hälsa samt professionell coaching för chefer, medarbetare och privatpersoner. I början jobbade hon deltid på gymmet men sedan 2012 är det bara egna företaget som gäller.

Pernilla är en aktiv tjej som älskar att paddla ”Stand-up paddleboard”, köra mountainbike och att åka skidor och snowboard på vintern. Det allra bästa hon vet är att få vara ute i naturen. Tillsammans med sambon Erik och deras två barn spenderar hon mycket tid ute i skogen där de vandrar och ofta grillar korv.

”Jag älskar att få vistas i jordens energier och att känna att jag är i samklang med jorden. Detta går också hand-i-hand med mitt intresse för att odla i mina odlingslådor.” berättar hon.

Något som inte alla vet om Pernilla är att hon har gjort lumpen som chef på en stridsvagn. Hon beskriver att hon är mycket tävlingsinriktad och att det var en utmaning att få tjänsten då den krävde många fysiska och psykiska test. Hon fick själv söka till den 15 månader långa tjänsten och kämpade i en miljö som bestod av majoriteten killar.  Det lärde henne mycket om ledarskap och gav henne djupare insikter om hur man samarbetar under sådana ovanliga omständigheter.

Tack för pratstunden Pernilla och välkommen till oss på Sumo Team!