Träffa Sükrü Kaplan som är en av Sumo Teams duktiga och drivna underkonsulter.

Sükrü berättar att han alltid har tyckt att det är spännande att träffa och lära känna nya människor. Han är öppen som person och drar sig aldrig för att ta nya kontakter. Detta har lett till att han idag har ett väldigt stort kontaktnät.  Med coachingen har han gett sig in på ett nytt område som känns både spännande och roligt för honom och som kombinerar hans intresse för att träffa människor med sitt arbete på ett bra sätt.

Sükrü är utbildad ingenjör och har arbetat inom teknik- och telekombranschen i många år. Nu ser han med spänning fram emot sitt arbete som Coach!

När det gäller fritiden så berättar Sükrü att han är en föreningsmänniska. Han har alltid haft ett stort ideellt engagemang i olika föreningar och rörelser. Idag sitter han med i styrelsen för fotbollsklubben Örebro Syrianska IF.

Intresset för fotboll har alltid varit stort för Sükrü och han var själv en duktig fotbollsspelare när han var ung. Han berättar att alla hans fyra barn har ärvt fotbollsintresset och att alla spelar eller har tidigare spelat fotboll.  Sükrü är engagerad i alla barnens respektive lag.

Sükrü bor i Örebro med sin fru och deras gemensamma barn. Han berättar att det är viktigt för honom att hålla sig i både fysisk och psykiskt bra form och har därför tränat på Friskis & Svettis i över åtta år. Det blir då mest gruppass för Sükrü då han även på gymmet föredrar gemenskapen med andra.

Tack för pratstunden Sükrü och välkommen till oss på Sumo Team!