Träffa Jenny Sandros som är en av Sumo Teams nyaste underkonsulter. Hon tycker att det har varit en jätterolig start hos oss på Sumo med inspelningar via Zoom så som ”Fika med Coachen” och möjligheten att kunna anknyta med både nya och gamla kollegor. Hon startade eget företag i februari 2019 men tycker att det är härligt att känna grupptillhörigheten och samhörigheten med Sumo Team samt att kunna bolla idéer med kollegorna.

” Vi stöttar, pushar och har roligt tillsammans. Vi blir en större kraft som kan sprida coachingen!”, säger hon.

Jenny växte upp i Åhus i nordöstra Skåne vilket ligger nära havet. Sedan dess har havet alltid känts som en energikälla för henne och det har alltid varit viktigt för Jenny att bo nära havet vilket senare även tog henne till Göteborg.

Jenny beskriver sig själv vara en nyfiken person som har tagit möjligheten att testa mycket olika saker genom åren. Hon drivs av en nyfikenhet på kunskap och människor berättar hon.

I gymnasiet studerade Jenny ekonomi och marknadsföring vilket ledde henne till arbete på Bank. Hon kände dock ganska snabbt att hon behövde lite mer rörlighet i sitt arbete. Jennys reslust fick henne sedan att istället vidareutbildade sig inom turism. Detta tog henne vidare till arbete på hotell och café i London, reseledare på Mallorca och turistbyråtjänst hemma i Skåne.

Förutom turism har Jenny alltid varit intresserad av personlig utveckling, hälsa och friskvård. Hon berättar att hon genom åren har dragits till olika kurser inom personlig utveckling och utbildat sig bland annat till Diplomerad Massör och Friskvårdskonsulent.

”En av mina drivkrafter är att dela med mig”, säger hon och kommunikation och skrivande är också ett stort intresseområde. 2008 tog Jenny en filosofie kandidatexamen i Media och Kommunikation vid Göteborgs Universitet.

2008 var också året då Jenny började sin karriär inom reklam som Produktionsledare på ICA Reklam i Kungälv där hon stannade under fem år. Hon var även en av de drivande i att starta upp och hålla i friskvården på reklambyrån. Det kändes både spännande, roligt och som något hon brinner för. När det uppdraget drogs in kände Jenny än mer att hon ville göra något mer meningsfullt. Hon bestämde sig för att ta ett år tjänstledigt för att resa, läsa skrivarkurser och fundera på vad hon ville göra vidare.

Under detta år kom hon fram till att hon ville leva mer fritt, styra själv och arbeta i en miljö som andas personlig utveckling och hälsa.

Nyss hemkommen efter en längre resa i Thailand och Bali strosade hon omkring i de gamla kvarteren i Göteborg, Haga, och när hon passerade Hagabadet fick hon en stark ingivelse att hon ville arbeta där och gick in och presenterade sig. Detta ledde till en timanställning som Servicekoordinator under tre års tid i en härlig spa- och friskvårdsmiljö precis som önskat. Friheten av att vara timanställd gav också Jenny möjligheten att såväl uppfylla några av hennes drömresor som att vidareutbilda sig inom personlig utveckling. 2018 tog hon steget att studera till Diplomerad Professionell Coach vid Gothia Akademi AB. År 2019 bildade Jenny sitt företag ”Sandros feelgood” där hon bland annat arbetar som Coach och Massör. Jenny har mycket energi och älskar att glädja, inspirera och att hjälpa andra människor.

”Det är fantastiskt att få se människor utvecklas! Att få AHA-upplevelser. Det blir en win-win situation för mig då jag tror att klienterna blir lika inspirerade av mig som jag blir av dem.”, berättar hon.

Jenny bor själv i Kålltorp i nordöstra Göteborg. När hon inte jobbar tycker hon om att umgås med vänner samt att skaffa sig nya upplevelser och erfarenheter och hon är en äkta livsnjutare. Jenny har också stort behov av egentid och reflektion och älskar att bara vara vid havet och i naturen. Yoga och meditation är en del av hennes vardag. Att resa och dansa är två saker som står högt på listan över aktivíteter hon älskar. År 2016 kombinerade hon dessa två och uppfyllde en dröm  som hon haft länge och åkte på salsaresa till Kuba. Jenny har hittat ett andra hem på Bali där hon nu har varit tre gånger. I februari i år deltog hon även i ett Business Camp där och på hemmaplan har hon också anslutit sig till ett businessnätverk för kvinnor, ”Sharp women”.

Något som inte alla vet om Jenny är att hon är mycket intresserad av andlig utveckling vilket gör att hon kan gå djupare in med sin coaching. Just nu går hon en utbildning på ett år inom ”energitransformerande terapi” som hon tycker är väldigt spännande och utvecklande.

Tack för pratstunden Jenny och välkommen till oss på Sumo Team!