När Anna Sanderoth Vilkas VD på Sumo såg Go Royals superhit Swedish Fika föddes en idé. Varför inte göra en egen låt så här i Coronatider inspirerad av Go Royal. Många arbetar ju hemifrån idag och saknar 10-fikan med kollegorna. Sagt och gjort! Texten i låten beskriver i verserna hur tråkigt det kan vara att jobba hemifrån i morgonrock och tofflor. Hur osäkert det känns i denna tid av ”lock down”. I bryggan upp till refrängen slår klockan 10 och morgonrocken flyger av. Dags för fika med coachen. I refrängen är det coacher från hela landet med via Zoom. Rubbet är inspelat via videolänk. Vokalisten är också coach och heter Emelie Sundborn och den grymma saxofonisten heter Tomas Olsson. Texten är skriven av Mikael och Anna Vilkas och tonsattes/producerades av musikveteranen Kjell-Åke Norén. Videon är skapad för att inspirera fler att ta en 10-fika på videolänk eller telefon. Sumo Team arrangerar själva en ”Fika med coachen” varje vardag till och med den sista maj. Hitta länken här om du vill haka på. Klipp in länken i din webbläsare:-) Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/359594103… Meeting ID: 359 594 103 Password: 006953 Sumo Team är en coachförmedling med coacher över hela Sverige. Vårt motto är Fokus, Engagemang och Glädje. Läs mer om Sumo team här: www.sumoteam.com.

Musikvideo helt inspelad vi videolänk, Zoom var plattformenn