Sandra kommer från Jönköping där hon först gick humanistisk linje på gymnasiet och sedan läste turism på Folkhögskolan i Vadstena. Därefter jobbade hon som plockare i matbutiker och som servis på restaurang.
Under tjugo år arbetade Sandra sedan inom sin familjs företag som handlade med underkläder från Spanien. Där hann Sandra med att prova på många olika tjänster under åren såsom Innesälj, mässor, inköp, lager och administration. Hon fick känna på hur kommunikationen mellan de olika delarna i företaget kunde fungera och fick också chansen att överse allting. Detta gjorde att hon snabbt och lätt kunde hjälpa kunderna på bästa sätt.

Idag bor och arbetar Sandra i Jönköping med sitt eget Coaching-företag. Hon berättar att det inte alltid var självklart att hon skulle jobba med coaching men efter alla år i familjeföretaget hade känslan vuxit fram i henne att det var just Coaching som hon ville ägna sig åt. Hon beskriver att det inte alltid var så lätt att hitta jobb där hon kunde arbeta med coaching.

”Jag tänkte att då får jag väl starta upp ett eget Coaching företag!” säger hon.

Sandra tycker att det bästa med Coaching är att få vara med och se utvecklingen i människor och att hjälpa dem att komma framåt.

”Jag vill finnas där i deras utveckling och se när insikterna börja trilla ner”, säger hon.
Sandra tycker att det bästa med att arbeta med Sumo Team är samarbetet med andra Coacher.

”Alla jobbar med fokus på coaching! Samma fokusområde som jag själv har.” förklarar Sandra.

När Sandra inte arbetar tycker hon om att vara ute och promenera med sin hund – en vacker Rhodesian Ridgeback. Dessutom går Sandra på Ashtanga Yoga som är en lite mer intensiv yoga likt power Yogan.
Något som kanske inte alla vet om Sandra är att hon är utbildad hundinstruktör och problemhunds-utredare. Hon älskar också att laga mat och letar alltid efter nya, spännande recept.

Tack för pratstunden Sandra!