Mitt namn är Mikael Vilkas och är den som grundat företaget Sumo Business Development AB. Jag är själv coach och har på nära håll sett vilken otrolig kraft det finns i coaching som metodik. Har du inte testat tycker jag att du bör ge det en chans. Vi har samlat duktiga och kompetenta coacher över hela Sverige där samtliga arbetar i linje med ICF standard. Kontakta mig för en matchning där vi finner rätt coach för dig som klient. Coaching är ett effektivt sätt att snabbt nå sina mål. Coachens metodik och hantverkskunskap hjälper dig att finna nya idéer och lösningar på dina utmaningar i smått som stort.

Coaching fungerar

Coaching fungerar eftersom du som klient tvingas att tänka i nya tankebanor. Coachen lockar fram din kreativitet och dina egna spännande svar som du har inom dig. Det är därför som denna samtalsmetodik är så spännande och ger så bra resultat.

Stort internationellt

Utomlands, och då speciellt i USA, är det vanligt med coaching i näringslivet. De flesta företagsledare och idrottare har en coach bara för att ge ett par exempel. Dessa coacher fungerar lite som förra tidens livmedikus men med huvudsaklig inriktning på din mentala kapacitet. Många liknar metodiken med att storstäda hjärna och få tydligt för sig själv vad som krävs för att nå långsiktiga om kortsiktiga mål. Fokus ligger alltid på görandet. Det är resultaten som står i fokus.

Testa coaching! Hör av dig för en konsultation. Läs mer om våra priser och upplägg här.

Jag ser fram emot att få höra ifrån dig. Kontakta mig direkt via e-post: mikael.vilkas@sumoteam.com eller ring mig på 070-471 80 47.