Många trivs inte när det är tyst och måste ha på musik hela tiden. Även när man pluggar eller till och med läser en bok. Andra klarar inte av att ha ett tomt rum utan måste genast köpa nya möbler. Oavsett anledning och sammanhang hamnar du som människa i olika sammanhang där det blir tomt. Det kan vara både frivilligt och ofrivilligt.

Det kan vara tomt i orderboken, i plånboken eller när barnen flyttar hemifrån. Hemligheten med tomrum är att det då finns utrymme för nytt. Här kan det handla om allt från nya vanor till nya möbler och tankar. Att se tomrum som möjlighet är en framgångsrik teknik för att skapa möjligheter till förändring. Anna och Mikael Vilkas som tillsammans driver coachförmedlingen och är affärsutvecklare i Sumo Team har en pod, ”Vilkas Podderier”. I senaste avsnittet handlar det just om tomrum som möjlighet. Du kan lyssna på avsnittet här, eller där poddar finns.

Mycket nöje.