Vi är en coachförmedling med duktiga coacher som finns över hela landet. Samtliga coachar enligt ICF och har senior bakgrund, Vi satsar kontinuerligt på våra coachers kompetensutveckling och ofta genom så kallad mentorscoachning. Vi är en coachförmedling för hela Sverige.

Vi har idag runt 45 coacher som coachar i grupp eller individuellt. Hör av dig till oss med dina tankar och önskemål kring coachning. Vi ser sedan till att matcha rätt coach eller coacher till rätt sammanhang. Vi servar stora som små kunder med allt från stora coachprogram till individuella insatser.

Strategisk partner vid workshops

Vi är ofta anlitade att facilitera workshops i samband med strategidagar eller arbete med till exempel en affärsplan. Vårt coachande förhållningssätt ger gruppen möjlighet att lyfta blicken och vara strategiska. Det gör att man kan släppa taget kring det dagliga och istället se de stora sammanhangen på lite längre sikt. Genom smarta övningar och driv leder vi deltagarna att leverera sin rätta potential och kreativitet.

Vi är din coachförmedling

Vi sätter stor vikt vid att lära oss mer om dig som kund/klient. Allt för att kunna skapa de bästa av förutsättningar för ett lyckat resultat på både kort och lång sikt. Vi har ett helhetstänk där vi ser den mänskliga resursen som den viktigaste delen i ett hållbart system. Vi är med rätta DIN coachförmedling.

AI kräver rätt frågor

AI är hett just nu. Alla stora företag och organisationer pratar om artificiell intelligens. AI finns redan i massor av sammanhang och utvecklingen går fort. AI spås kunna ge nya svar och möjligheter. Men för att få rätt svar krävs rätt frågor. Här kan vi som coacher spela en stor roll. Genom det coachande förhållningssättet skapar vi fokus på rätt saker och det strategiskt långsiktiga perspektiven. Står ni inför utmaningar inom AI? Kontakta oss för mer information om hur vi kan stå till tjänst med hur du ”ställer rätt frågor”. Vi är din coachförmedling för hela Sverige. Maximera dina investeringar inom AI. Kontakta oss här.

Du kan läsa mer om vår coachning här.

Läs mer om AI här.