Styrkan i att vara flera gör att vi äntligen har möjlighet att erbjuda en tjänst som länge varit efterfrågad, att ha en coach på jobbet.

Coachförmedling i framkant

Det finns en styrka i att vara flera, plötsligt öppnar sig nya möjligheter. Sumo Business Development AB har funnits sedan 1998 och har varit centrerat kring Mikael Vilkas och Anna Sanderoth Vilkas. Målmedvetet har verksamheten ökat från att vara två personer till att nu vara 45 konsulter. Alla konsulterna är coacher och erfarna i hantverket coaching. Vi finns numera i hela Sverige vilket känns otroligt roligt. Inte minst för att vi kan möta behoven hos de organisationer, som vill genomföra en fokuserad insats på flera orter samtidigt.

Coachen skapar motivation

Större organisationer har efterfrågat en tjänst som gör att de kan erbjuda sina medarbetare coaching på plats i företagets lokaler. Behovet av att få tillgång till en coach ökar allteftersom det blir mer känt att coaching skapar fokus, engagemang och glädje. Företag som inser att vägen till framgång, handlar om motiverade medarbetare, efterlyser möjligheter att få in externa coacher i sina verksamheter.

Ny tjänst: Att ha en coach på plats

Vår nya tjänst, Inhouse Coaching on Demand© , har skapats ur kombinationen av styrkan i att vara flera, och våra kunders behov av smidiga coachinglösningar. Det går rent konkret går ut på att en coach matchas till er verksamhet. De behov ni identifierat och de resultat ni vill uppnå ligger till grund för matchningen. Coachen kommer regelbundet till era lokaler och är på plats under en hel- eller halvdag. Ni kan nu erbjuda coaching på jobbet, på samma sätt som när man erbjuder massage på jobbet. Medarbetare bokar själva in sig, och i mån av tidsluckor finns möjlighet till drop in.

Smidigt, kostnadseffektivt och lättillgängligt

Vi skräddarsyr en lösning som passar era behov och erbjuder även bokning on-line. Ni kommer enklare att kunna erbjuda coaching till era medarbetare med vår nya tjänst. Mental massage på jobbet, allt för att skapa fokus, engagemang och glädje.

För mer information kontakta oss direkt genom att klicka här. Är du nyfiken på vad det kan kosta, ta en titt i vår prislista.